Clinically Oriented Anatomy [With CDROM]

Auteur Moore
Clinically Oriented Anatomy [With CDROM]

Tweedehands 5,-

1 advertentie

Savannah van Dijk

Geplaatst op 27 September 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9780781736398
 • ISBN 10 0781736390

  Samenvatting

  Clinically Oriented Anatomy, Fifth Edition provides first-year medical and allied health students with the clinically oriented anatomical information that they need in study and practice. This book is renowned for its comprehensive coverage of anatomy, presented as it relates to the practice of medicine, dentistry, and physical therapy. This latest edition is fully updated with new content and additional features, including new surface anatomy and updated diagnostic images, new Bottom Line summaries that reinforce important concepts, and new clinical Blue boxes. Two bound-in CD-ROMs contain interactive case studies, USMLE-style review questions, and layered, rotatable anatomical illustrations generated from three-dimensional models of MRI images.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Savannah van Dijk

  Meer advertenties23

  5,-

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 93% 63,99

  Nieuwprijs 68,99

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.