Marketen van Psychische Stoornissen

Marketen van Psychische Stoornissen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9781403187611
  • ISBN 10 1403187614
  • Druk 1

Samenvatting

Van de makers van de bekroonde documentaire "Over Lijken gaan: Het onvertelde verhaal van de psychotrope middelen" Psychotrope middelen is big business. Dit is het verhaal van de financiële samenwerking tussen de psychiatrie en de farmaceutische industrie, waarbij het draait om 80 miljard dollar winst die wordt gemaakt met de verkoop van psychotrope middelen. Maar schijn bedriegt. Hoe steekhoudend zijn psychiatrische diagnoses - en hoe veilig zijn hun middelen? Diepgaand onderzoek verrichtend naar de mooie beweringen van corporaties, onthult deze driedelige documentaire de waarheid achter de gladde marketingpraktijken en het wetenschappelijke bedrog, die een gevaarlijke en vaak dodelijke verkoopcampagne verbergen. THEMA'S1. InleidingDEEL EEN: Productontwikkeling2. Het verhaal achter ...psychotrope middelen3. Psychiatrische Diagnotische Handleiding - Meeste stemmen gelden4. Het pushen van ziekten - Hoe je de bezorgde massa een ziekte aanpraat5. Psychotrope middelen als experimentDEEL TWEE: Verkoop & Marketing7. Dokters als afzetmarkt - Een koud kunstje8. Psychotrope middelen en de media - Twee handen op één buik9. Massamarketing - Het nooit vermoede rookgordijn10. Het bespelen van de massa - Tijd voor je jaarlijkse controleDEEL DRIE: Cruciaal om te weten11. Mijn dokter heeft mij nooit ingelicht - Wat psychotrope middelen werkelijk aanrichten12. Verslaving en afhankelijkheid - De psychiatrie als veroorzaker13. Hoe nu verder - Wat men zou moeten doenACTIES DIE MEN MOET ONDERNEMEN Lengte: 2 uur 58 min

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.