Animal Playground : Playful Tracks from Around the World

Animal Playground : Playful Tracks from Around the World

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9781587593659
  • ISBN 10 1587593653
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Animal Playground is een meertalige collectie van liedjes die allemaal over dieren gaan. Er staat ook een muziekvideo op van het liedje "No More Monkeys", opgenomen in Trinidad. Kinderen over de hele wereld zijn over het algemeen gefascineerd door dieren. Het leek Putumayo dan ook niet meer dan logisch om dit thema uit te werken op een CD met 13 liedjes over apen, vogels, beren, slangen, dino's etc. De reis begint in Noord-Amerika en eindigt in Afrika, zonder ook maar een beat over te slaan. De muziek nodigt je uit om te dansen, te springen, te hoppen en te zingen. Een deel van de opbrengst van deze CD zal worden gedoneerd aan "Wildlife Conservation Society" van de Bronx Zoo. Met uiteraard bijgevoegd een kleurrijk boekje met meer achtergondinformatie. 01. Wee Hairy Beasties - Animal ... Crackers (Vernigde Staten) 02. Asheba - No More Monkeys (Trinidad en Tobago) 03. Quartetto Cetra - Nella Vecchia Fattoria (Italie) 04. Guillermo Anderson - Aves (Honduras) 05. The Be Good Tanyas - The Littlest Birds (Canada) 06. Gary Rosen - The Three Bears (Verenigde Staten) 07. Ze Renato - Cantiga do Sapo (Brazilie) 08. Les P'tits Loups du Jazz - L'Otorhinocêros (Frankrijk) 09. Samba Salad - Bigi Kaiman (Nederland) 10. Don Spencer - Don't Ever Step on a Snake (Australie) 11. Terri Hendrix - Eagles (Verenigde Staten) 12. Phil Melancon - If a Dinosaur Was My Friend (Verenigde Staten) 13.Ladysmith Black Mambazo - Mbube (Zuid-Afrika)

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.