Le catéchimse impertinent de Liège

Auteur Robert Ruwet
Le catéchimse impertinent de Liège

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9781845886417
  • ISBN 10 1845886410
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Ce catéchisme, qui dailleurs nen est pas véritablement un, vous permettra desurvoler plus de 100.000 ans dhistoire liégeoise.Des premiers occupants néandertaliens occupant notre vallée à quelquescontemporains toujours bien vivantsPlus de cent illustrations (127 pour être précis !) vous plongeront au coeur delaction : il sagit essentiellement danciens documents mais aussi de reproductionsde peintures de Jean Dengis et de Christian Otte. Quelques photos récentesont été réalisées par Albert Cariaux ; la photo de couverture est de Jean-LouisGrignard.Un système de questions-réponses vous présentera succinctement tous les aspectsde notre ville : son histoire et sa géographie, ses industries et son art, ses écoleset ses musées mais aussi ses sportifs et ses politiciens.Et bien dautres !Un livre très sérieux qui ne sy prend jamais (au sérieux) !

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.