Het verhaal van de Eerste Wereldoorlog

Auteur Chris McNab
Het verhaal van de Eerste Wereldoorlog

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9781845886691
  • ISBN 10 1845886690
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Op 28 juni 1914 werd aartshertog Franz Ferdinand van Oostenrijk vermoord. Die gebeurtenis lokte een oorloguit die wereldwijd het leven van miljoenen mensen zou veranderen. Meer dan 70 miljoen soldaten werdengemobiliseerd en meer dan 9 miljoen daarvan zouden worden gedood. Volledige generaties van jonge mannenuit steden en dorpen uit heel Europa werden uitgeroeid. Alle grootmachten waren bij het confl ict betrokken: hetBritse Rijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk-Hongarije, Rusland, de Verenigde Staten en Japan, en tal van anderestaten.De Eerste Wereldoorlog wijzigde de manier waarop er oorlog werd gevoerd. Charges van de cavalerie en"georganiseerde" gevechten werden naar de geschiedenisboeken verwezen en moesten plaats ruimen voorloopgraven, zware artillerie, machinegeweren en gifgas. ... De soldaten leerden maandenlang in krappe ruimtenen verwoeste landschappen te leven, en afschuwelijke gevechten te leveren om hun linie met slechts enkelehonderden meter te doen opschuiven.De Eerste Wereldoorlog veranderde voorgoed het gezicht van de Europese maatschappij en politiek, enbereidde een volgende wereldoorlog voor. Op 11 november 1918 kwam het eindelijk tot een wapenstilstanden tot op vandaag herdenken we het moment waarop de wapens zwegenaan het westelijk front. Het verhaal van de Eerste Wereldoorlog geeft inpocketformaat een perfecte beschrijving van één van de grootste confl ictenin de geschiedenis van de mensheid: de Grote Oorlog.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.