Amsterdam Insolite et secrète

Auteur Marjolijn van Eys en Delphine Mousseau
Amsterdam Insolite et secrète

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9782361951283
  • ISBN 10 2361951282
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De magnifiques cours intérieures cachées, des oreilles en forme d\'ailes au Rijksmuseum, l\'origine de l\'invention du cognac, un hommage aux prostituées, faire l\'amour en plein air en toute légalité, du ski au coeur de la ville, le "boat-in", la version amstellodamoise du "drive-in", le dernier poteau du shabbat, un hippopotame dans une écluse, une collection anatomique du XVIIIe siècle, une station d\'épuration transformée en appartements...Loin des foules et des clichés habituels, Amsterdam garde encore des trésors bien cachés qu\'elle ne révèle qu\'aux habitants et aux voyageurs qui savent sortir des sentiers battus.Un guide indispensable pour ceux qui pensaient bien connaître la capitale néerlandaise ou pour ceux qui souhaitent découvrir l\'autre visage de la ville.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.