Nederlands voor zelfstudie - Pakket

Auteur Willy Hemelrijk
Nederlands voor zelfstudie - Pakket

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789000321926
  • ISBN 10 9000321921
  • Druk 1

Samenvatting

Nederlands voor zelfstudie is een geheel Nederlandstalige taaltraining die zich richt op anderstaligen die snel en efficiënt Nederlands willen leren voor gebruik in alledaagse situaties. De cursist moet kunnen lezen en schrijven, maar verdere voorkennis is niet nodig. Aan de hand van de levendige dialogen in de downloadable geluidsopnamen leert hij Nederlandse zinnen te formuleren met ruim 1000 veelgebruikte Nederlandse woorden. De bijbehorende woordenlijsten (Chinees, Italiaans, Pools, Portugees en Russisch) zijn als downloads beschikbaar. Aansluitend bij het basisboek is er het Nederlands voor zelfstudie - Werkboek, waarmee de cursist zijn kennis van het Nederlands kan verdiepen en uitbreiden aan de hand van vele gevarieerde en praktische oefeningen, die voortbouwen op de kennis die in ...het basisboek is opgedaan en de cursist opleiden tot niveau A2 van het Europees referentiekader van talen. Prisma biedt nu tijdelijk het basisboek Nederlands voor zelfstudie plus het aansluitende Werkboek als aantrekkelijk geprijsde bundel: van 1 juli tot eind 2013 betaalt u geen 59,98, maar slechts 49,99 per pakket.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.