Gedrag in organisaties

Auteur Gert Alblas en Ella Wijsman
Gedrag in organisaties

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001032098
  • ISBN 10 9001032095
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Gedrag in organisaties is dé inleiding in de organisatiepsychologie. Het is geschikt voor een breed scala aan opleidingen. De auteurs geven een uitgebreide beschrijving van het gedrag van mensen in organisaties en mogelijke verklaringen hiervoor. Met een groot aantal voorbeelden en cases lichten ze dit toe. In deze herziening is ook aandacht voor de arbo-wetgeving en de consequenties daarvan voor de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van de medewerkers. (wr)Het boek geeft telkens aan hoe de kennis gebruikt kan worden bij het vormgeven en besturen van organisaties. Daarbij zijn de opdrachten zo opgesteld dat studenten ze zelfstandig kunnen uitvoeren. Dankzij het heldere taalgebruik, de trefwoorden in de kantlijn, voorbeelden, samenvattingen en verwerkingsopdrachten met casuïstiek is d ...it boek heel geschikt voor zelfstudie.(wr)In de bijbehorende docentenhandleiding staat per hoofdstuk een korte samenvatting, een lijst met belangrijke begrippen en hun omschrijving, suggesties voor ondersteunend theoretisch en visueel materiaal, uitwerking van de opdrachten, verwijzingen naar verwante thema's in andere hoofdstukken en alle figuren en tabellen uit het hoofdboek in PowerPoint.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.