Diagnosen, interventies & resultaten

Auteur E. Albersnagel-Thijssen en Y. van der Brug
Diagnosen, interventies & resultaten

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001035334
  • ISBN 10 9001035337
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In Diagnosen, interventies en resultaten staat het speciaal op de patiënt gerichte verpleegproces centraal. Het boek geeft een duidelijk overzicht van de cognitieve en praktische processen binnen de beroepspraktijk. Het belicht ook de verschillende invalshoeken bij de besluitvorming. En, minstens zo belangrijk, het boek probeert aan studenten duidelijk te maken hoe boeiend en dynamisch het vak van verpleegkundige is en welke intellectuele uitdagingen dit biedt. Een belangrijke doelstelling van het boek is namelijk dat de studenten plezier krijgen in verpleegkunde, wat een extra stimulans is voor het zelfsturend leren. Dit boek dient dan ook als een belangrijke stap naar een verdere inhoudelijke verdieping van het beroep. Het nieuwe beroepsprofiel en het competentiedenken is in dit boek verwerkt.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.