Bedrijfseconomische thema's

Auteur P. de Boer , P.A.M. de Keijzer en M.P. Brouwers
Bedrijfseconomische thema's

Tweedehands 38,-

1 advertentie

J. van Sprang

Geplaatst op 17 Juni 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001093549
  • ISBN 10 900109354X
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Bedrijfseconomische thema's behandelt onderwerpen uit de bedrijfseconomie die voor de student interessant en relevant zijn. Het boek is verdeeld in zes modules. De indeling van de leerstof sluit aan bij de thematische benadering in het onderwijs en is onderverdeeld aan de hand van de volgende thema's: planning en budgettering, werkkapitaalbeheer, beslissingscalculaties, management control, internationale handel en jaarrapporten als informatiebron. De modules kunnen afzonderlijk van elkaar en in willekeurige volgorde doorgewerkt worden. In deze herziening zijn aan de modules verschillende nieuwe onderwerpen toegevoegd. In thema 2 is meer aandacht voor een integrale benadering van treasury. Thema 3 is uitgebreid met de cash break-evenbenadering. In thema 4 komen de cultuurverschillen ... en internationale handel ruimer aan bod, net als de rol van WTO en globalisering. Ook internationale indirecte belasting is breder uitgemeten. Thema 5 is uitgebreid met onder meer maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor alle modules geldt dat hun toepasbaarheid in de praktijk sterker benadrukt is. In de tweede druk zijn de volgende onderwerpen aan deze thema's toegevoegd: EFQM model, EVA, break-evenanalyse, target costing, milieuverslaggeving en de 'effecten off balance'. Relevante financierings-, kosten- en verslaggevingsaspecten worden geïntegreerd behandeld. Dit geldt nu ook voor de ICT. Het boek heeft een duidelijke structuur, met een lijst kernbegrippen aan het begin van ieder hoofdstuk en een samenvatting aan het eind. Bij ieder hoofdstuk zijn tussenvragen, opgaven en cases opgenomen. De uitwerkingen hiervan staan gedeeltelijk in het boek en gedeeltelijk in de docentenhandleiding.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

J. van Sprang

Meer advertenties19

38,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 40% 24,95

Nieuwprijs 62,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.