Basisboek Bedrijfseconomie

Auteur P. de Boer , W. Koetzier en M.P. Brouwers
Basisboek Bedrijfseconomie

Tweedehands 50,-

1 advertentie

J. van Sprang

Geplaatst op 17 Juni 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001094188
  • ISBN 10 900109418X
  • Druk 7
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De herziene 7e druk:
Met de herziening van het Basisboek Bedrijfseconomie is sterk rekening gehouden met veelvoorkomende gebruikerswensen samenhangend met de verandering in het onderwijs. Zowel het inleidende deel als het verslaggevingdeel zijn structureel herzien. In het inleidende deel wordt nu op een praktische en actuele manier uitgebreid aandacht besteed aan de verschillende typologieën van bedrijven. Een essentiële basis voor het aangeven van de overeenkomsten en verschillen in benadering van de bedrijfseconomische theorie en concepten per bedrijfssoort. Het verslaggevinggedeelte is uiteraard aangepast aan de nieuwe regelgeving.
Binnen welke didactische variant dan ook: voor elke beginnende student zonder bedrijfseconomische voorkennis blijft het Basisboek Bedrijfseconomie d ...e meest complete basismethode. Er is nu meer aandacht voor het feit dat de theorie van het Basisboek ook geschikt is voor de dienstensector. Om de gebruiker nog meer houvast te bieden wordt er in het begin van het boek ook een flexibel leerrouteschema opgenomen welke verder in de docentenhandleiding wordt uitgewerkt.
Zelfstudie op maat '
Het Basisboek heeft een heldere opbouw, de opgavenstructuur biedt nu nog meer alternatieve mogelijkheden. Het opgavenboek bevat verschillende rubrieken met vragen en cases in oplopende moeilijkheidsgraad. De opgaven zijn nu beter aangepast aan de variabele instroom, zowel in het opgavenboek als de interactieve vragen (hometrainer) zijn meer aanloopvragen opgenomen om tegemoet te komen aan het veranderende instroomprofiel van de student. In de studentenuitwerkingen staan voor zelfstudie essentiële uitwerkingen. De uitwerkingen van de opgaven zijn met de herziening uitgebreider.
' voor iedere student!
Op de internetsite staan o.a. instaptoetsen, op de praktijk gebaseerde vragen en cases, waardoor de actualiteit van de methode optimaal is. Om de actualiteit te waarborgen worden er op de bijbehorende internetsite regelmatig opgaven en cases toegevoegd.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

50,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 20% 12,50

Nieuwprijs 62,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.