Marketing vastgoed

Auteur J. Buist en J.C.A.M. Wagenmakers
Marketing vastgoed

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001166137
  • ISBN 10 900116613X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Marketing vastgoed is geschreven voor studenten in het hbo die de opleiding Vastgoed & Makelaardij volgen en voor studenten die het theoriediploma Makelaar-taxateur onroerende zaken van het SVMNIVO willen behalen.Voor makelaars in onroerende zaken is enige kennis van marketing eigenlijk een vanzelfsprekendheid. Elke makelaar staat midden in de markt en die markt bestaat uit vragers en aanbieders van onroerende zaken, de klanten van de makelaar. Kennis van de marketing en daarmee kennis van gedrag van particuliere en zakelijke klanten is een voorwaarde om als makelaar goed in de markt te kunnen functioneren.Dit boek laat op bondage wijze de student kennismaken met allerlei onderwerpen uit de marketing, zoals het promotie-, product-, prijs- en distributiebeleid, strategische analyse, consumentengedrag, ... marktsegmentatie, doelmarktbepaling en positionering en marktonderzoek.De leerstof is zo veel mogelijk vertaald naar de situatie van de makelaar. De student kan zelf toetsen of hij de leerstof beheerst. Aan het eind van ieder hoofdstuk zijn naast een samenvatting en een begrippenlijst ook meerkeuzevragen opgenomen. De antwoorden staan achter in het boek.Op de bijbehorende website www. marketingvastgoed.wolters.nl zijn nog extra vragen gepubliceerd, alsmede een toelichting op enkele van de vraagstukken uit het boek.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.