Cijfers spreken

Auteur J. Brinkman en J.M. Brinkman
Cijfers spreken

Tweedehands 22,50

1 advertentie

Frans Jogchems

Geplaatst op 16 Januari 2022
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001166304
  • ISBN 10 900116630X
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Cijfers spreken beperkt zich niet tot de eigenlijke statistiek, maar behandelt ook de opzet van een onderzoek en de interpretatie van de resultaten. Het accent ligt op de praktische toepassing en minder op mathematische modelvorming. De combinatie van statistiek en methodologie heeft met Cijfers spreken haar weg in het onderwijs gevonden. In de tweede druk is de stof sterk geactualiseerd en opnieuw ingedeeld: het aantal praktijkadviezen en illustraties is vergroot en de vormgeving verfraaid. Bij statistische onderdelen wordt beschreven hoe in hoofdlijnen de verwerking van gegevens met behulp van het computerprogramma SPSS verloopt. Bijna elk hoofdstuk eindigt met een paragraaf over de manier waarop met de betreffende onderzoeksaspecten in de onderzoeksrapportage moet worden omgegaan. Hierdoor ... fungeert Cijfers spreken niet slechts als leerboek, maar ook als handboek waarmee de brug tussen theorievakken, computerpractica en praktijkprojecten verbreed wordt.
In de derde druk is de stof geactualiseerd en aan de euro aangepast.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Frans Jogchems

Meer advertenties17 Als nieuw. Altijd netjes gebruikt en bewaard

22,50

Inclusief verzendkosten

Bespaar 50% 22,45

Nieuwprijs 44,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.