Bewegen en didactiek 1

Auteur Herman Groels
Bewegen en didactiek 1

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

 • ISBN 9789001349578
 • ISBN 10 9001349579

  Samenvatting

  Bewegen & Didactiek 1 is in twee gedeelten opgedeeld: een deel over de grondvormen van bewegen en een deel over balspelen en balvaardigheid, bewegen op ritme en muziek en atletiek. Beide beginnen met een overzicht van uitgewerkte jaarplannen voor de verschillende leeftijdsgroepen: 4-, 5- en 6-jarigen en 6-1 2-jarigen. Deze overzichten zijn afgerond met lesvoorbeelden. Voor het samenstellen van een les is de plaatsing van deze plannen vóór de lesinhouden de juiste: je zoekt eerst op welke les aan de orde is en dan pas de daarbij horende lesinhoud. Het grote aanbod aan 'situatietekeningen' en foto's vergroot de inzichtelijkheid van de lesinhouden in hoge mate. Open leersituaties voor zowel de lagere als de hogere leeftijdsgroepen zijn toegevoegd. Stond de muziek van de zangspelen b ...ij de vorige druk nog achterin het boek, nu is de plaatsing bij de zangspelen. Bewegen & Didactiek 1 besluit met een index waarin, overzichtelijk, de balspelen, de tikspelen, zangspelen en overige spelen in lijsten gegroepeerd staan onder verwijzing naar de vindplaatsen in het boek. Voor docenten in het basisonderwijs biedt het tevens een handreiking voor het schrijven van het deelschoolwerkplan bewegingsonderwijs.

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.