Dienstenmarketing

Auteur J. Heuvel
Dienstenmarketing

Tweedehands 35,-

1 advertentie

J. van Sprang

Geplaatst op 16 December 2020
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001384210
  • ISBN 10 9001384218
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dienstenmarketing is een zeer toegankelijke en compacte inleiding op het vlak van marketing van diensten. In deze nieuwe editie staan de competenties centraal: de docentenhandleiding bevat dan ook een competentiehandleiding die precies aangeeft welke competenties waar aan bod komen. Tevens is een cd-rom aan het boek toegevoegd met een keur aan vaardigheidsoefeningen en opdrachten. Zo kan er onder andere een business case worden doorgerekend, klantwaarde worden berekend en kan de student de ontwikkelings- en analysematrix voor diensteninnovaties leren toepassen door middel van opdrachten. (wr)Er is een nieuwe balans aangebracht in aandacht voor de verschillende facetten van dienstenmarketing, conform de inzichten van vandaag. Zo is het onderwerp e-commerce zeer grondig aangepast en uitgebreid ... en is er ook door de stof heen meer aandacht voor dit onderwerp, wat overigens ook voor CRM geldt. Daarnaast wordt verantwoord ondernemerschap apart behandeld en wordt dit ondersteund door een nieuw model. Ook is er in het boek én op de cd-rom veel aandacht voor de financiële aspecten van diensten.
Ten slotte is er een apart hoofdstuk over verkoop van diensten toegevoegd dat ingaat op het specifieke op het gebied van verkoop als het om diensten gaat. (wr)In de bijbehorende docentenhandleiding vindt u naast een competentiehandleiding ook een ondersteunende PowerPointpresentatie en alle figuren uit het boek.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

J. van Sprang

Meer advertenties21

35,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 48% 31,95

Nieuwprijs 66,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.