Management Oriëntatie en inleiding

Auteur David Keuning
Management Oriëntatie en inleiding

Tweedehands 15,-

1 advertentie

Limburg

Geplaatst op 3 Augustus 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001400453
  • ISBN 10 9001400450
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Management. Ori atie en inleiding biedt een overzicht van de belangrijkste thema's binnen het vakgebied Management. Uitgangspunt is de procesbenadering van management, daarbij komen onderwerpen aan de orde als strategiebepaling, procesbeheersing en leidinggeven.Managementcases en voorbeelden uit het bedrijfsleven leggen het verband met de actuele managementpraktijk.Management. Ori tie en inleiding maakt deel uit van een serie van vijf modules:Management. Ori atie en inleidingStrategisch management. Koersbepaling en besluitvormingOrganisatiestructuur. Ontwerpen en herontwerpenMens en organisatie. Samenwerken en leidinggevenOperationeel management. Sturing en beheersing van het dagelijks werkManagement. ori atie en inleiding bevat een selectie van thema's uit Grondslagen van ... het management (4e druk 2007) en is zeer goed bruikbaar als inleiding op het vak Management en Organisatie. De overige modules zijn geschikt voor specialisaties of keuzevakken. Deze boeken bevatten twee volledige kernhoofdstukken uit Grondslagen van het management, en zijn voorzien van een eigen inleidend en afsluitend hoofdstuk.De modules zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken en daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in het modulair en projectonderwijs in diverse hbo-opleidingen, zowel in de bachelors- als in de masterfase.Afhankelijk van het te kiezen hoofdonderwerp en accent in het curriculum, kan men een of meer relevante modules kiezen.InclusiefWebdsite:www.grondslagen-management.wolters.nlmeerkeuzevragenextra casesdocenteninformatieOok verkrijgbaarStrategisch management. Koersbepaling en besluitvormingISBN 978-90-01-40044-6Organisatiestructuur. Ontwerpen en herontwerpenISBN: 978-90-01-40046-0Mens en organisatie. Samenwerken en leidinggevenISBN: 978-90-01-40047-7Operationeel management. Sturing en beheersing van het dagelijks werkISBN: 978-90-01-40048-4Over de auteurProf. dr. D. Keuning is hoogleraar Organisatie en Leiding bij de Faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Limburg

Meer advertenties19 Module Management Oriëntatie en inleiding ISBN 9789001400453 auteur: Prof. Dr. D. Keuning 1e druk boek verkeert in goede staat over de prijs valt te praten boek kan of opgehaald worden of per post verzonden worden doe een goed bod

15,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 41% 10,45

Nieuwprijs 25,45

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.