Aanvankelijk en technisch lezen

Auteur Henk Huizenga , Rolf Robbe , H. Huizenga en H.E. van Wessel
Aanvankelijk en technisch lezen

Tweedehands 5,-

1 advertentie

Marleen

Geplaatst op 25 Juni 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789001407247
 • ISBN 10 9001407242
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Aanvankelijk en technisch lezen is een inleidend boek over de belangrijkste aspecten van het onderwijs in het aanvankelijk en technisch lezen. Het boek besteedt onder meer aandacht aan de deelvaardigheden, leesstrategieën en de voordrachtsaspecten. Ook de leesontwikkeling bij kinderen en het stimuleren van de beginnende geletterdheid bij peuters en kleuters komen aan de orde. Centraal staan de verschillende manieren waarop een leerkracht instructie kan geven in zowel het aanvankelijk als technisch lezen. Het boek besteedt ruime aandacht aan observatie en evaluatie en de hulp aan kinderen met leesproblemen. Ook de meest recente leesmethodes worden besproken.
Aanvankelijk en technisch lezen geeft een geïntegreerde behandeling van aanvankelijk lezen en (voortgezet) technisch lezen, waarbij de meeste aandacht uitgaat naar het aanvankelijk lezen.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Marleen

Meer advertenties16
 • Zwolle
 • Druk 1E
 • Conditie IN ZEER GOEDE STAAT
 • Geplaatst op 25 Juni 2020

5,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 83% 23,95

Nieuwprijs 28,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.