Zakelijke communicatie 2

Redacteur Dennis Janssen
Zakelijke communicatie 2

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001432997
  • ISBN 10 9001432999
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Zakelijke communicatie behandelt niet alleen de in- en externe communicatie van profit- en non-profitorganisaties, maar ook de communicatie van particulieren met bedrijven en instellingen. Het boek kenmerkt zich door de toepasbare theorie en een veelheid aan realistische cases.
Completer en compacter
Deze nieuwe, vierde druk is compacter en overzichtelijker geworden. Formuleringen zijn beknopter, uiteraard zonder aan duidelijkheid in te boeten. Verder is er een duidelijker scheiding aangebracht tussen theorie, adviezen en voorbeelden. Grote voorbeeldteksten en opdrachten zijn niet in het boek, maar op de bijgevoegde cd-rom opgenomen. Deze cd-rom bevat ook een overzicht van alle tekstmodellen die in het boek aan de orde komen.
Volledig geactualiseerd
Voorbeelden en opdrachten ... zijn waar nodig geactualiseerd. Ook de informatie over e-mail en internet is aangepast aan de huidige stand van zaken. Toegevoegd zijn tenslotte adviezen over 'schrijven voor het web'.
Verbeterde naslagfunctie
Zakelijke communicatie wordt steeds vaker ook als naslagwerk ingezet. De nieuwe editie is daar volledig op toegesneden. Per module is de leerstof samengevat in een handig overzichtsschema met alle relevante stappenplannen en productmodellen. De margeteksten zijn scherper geformuleerd in zoektermen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.