Hoofdlijnen Nederlands Recht

Hoofdlijnen Nederlands Recht

Tweedehands 30,-

1 advertentie

Limburg

Geplaatst op 30 Januari 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001561192
  • ISBN 10 9001561195
  • Druk 8
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Bij Hoofdlijnen Nederlands Recht krijg je via zogenaamde Einstein Card toegang tot tentamentraining via de website van het boek.
Hoofdlijnen Nederlands Recht is geschreven voor hbo-studenten die zich door zelfstudie de beginselen van het Nederlands recht eigen moeten maken. De auteur, als hoogleraar Arbeidsrecht verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft nadrukkelijk voor een praktische benadering gekozen, om de stof zo toegankelijk mogelijk te maken. De theorie wordt opgehangen aan concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en uit het bedrijfsleven, vaak in de vorm van krantenberichten. Elk hoofdstuk eindigt met een begrippenlijst.

Om te zorgen dat studenten Hoofdlijnen Nederlands Recht echt zelfstandig kunnen doorwerken, zijn overal in de tekst toetsvragen opgenomen. ... Aan het eind van elk hoofdstuk staan meerkeuzevragen en open vragen in de vorm van casusposities. De antwoorden van zowel de toets- als meerkeuzevragen staan achter in het boek. Bovendien sluit elk hoofdstuk af met een groot aantal repeteervragen, waarvan de antwoorden letterlijk in de tekst terug te vinden zijn.


Met Hoofdlijnen Nederlands Recht (voorzien van Einstein Card) kun je nu heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige digitale toetsen met feedback op de bijbehorende website.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Limburg

Meer advertenties19 Hoofdlijnen Nederlands Recht ISBN 9789001561192 auteur: Prof. Mr. C.J. Loonstra 8e druk boek verkeert in goede staat over de prijs valt te praten boek kan of opgehaald worden of per post verzonden worden doe een goed bod

30,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 49% 29,-

Nieuwprijs 59,-

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.