Macro economische ontwikkelingen

Auteur W. Hulleman en A.J. Marijs
Macro economische ontwikkelingen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001573263
  • ISBN 10 9001573266
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Deze herziene en geactualiseerde derde druk behandelt de basiselementen van de macro-economie, zoals productie, bestedingen, inkomensverdeling, overheidsinvloed, conjunctuur en structuur. Steeds wordt een verband gelegd met ondernemingen, hetgeen uitmondt in een analyse van de invloed van macro-economische variabelen op de resultaten van ondernemingen.

Dit boek is speciaal ontwikkeld voor nieuwe onderwijsvormen, multidisciplinair (thematisch) onderwijs en voor zelfstudie. Mede hierom zijn wiskundige modellen volledig losgelaten ten gunste van schematische. Schematische modellen zijn niet alleen gemakkelijker te begrijpen, maar bovendien veel realistischer dan de wiskundige modellen. De opgavenbundel bevat een schat aan oefenmateriaal, actuele cases en uitwerkingen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.