Arbeid, bedrijf en maatschappij

Auteur A.L. Mok
Arbeid, bedrijf en maatschappij

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001600198
  • ISBN 10 9001600190
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Arbeid, bedrijf en maatschappij is geschreven voor iedereen die zich bezighoudt of bezig gaat houden met arbeid in de bezighoudt of bezig gaat houden met arbeid in de breedste zin van het woord. De setting kan vari n van Human Resources Management, personeelszaken, arbeidsverhoudingen en-omstandigheden, ondernemingsraads-en vakbondswerk of re-integratie. Maar de centrale probleemstelling is gelijk: onder welke voorwaarden zijn mensen bereid en in staat de gevraagde arbeidsprestatie te leveren en zijn anderen (werkgevers, klanten) bereid de gevraagde tegenprestatie te bieden?In deze vijfde druk ligt meer nadruk op de didactiek van het vakgebied. Samenvattingen en steekwoorden in de marge maken het voor studenten makkelijker na te gaan of ze de stof goed begrepen hebben. Aan de hand van tussenen ... eindvragen worden zij uitgedaagd zich een kritisch oordeel te vormen over de leerstof. Literatuurverwijzingen geven een aanzet voor verdere verdieping in de materie.Het boek besteedt veel aandacht aan de actuele thema's op de arbeidsmarkt:werkdruk, burn-out, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheidwerkzekerheid, flexibiliteit en employabilitybeloning naar prestatie, arbeidsomstandigheden en kwaliteit van de arbeidvormen van onbetaald werk, zoals in de huishouding, de zorg en als vrijwilligerdienstverlenende arbeid.Het boek is toegankelijk door de evenwichtige opbouw en het heldere taalgebruik.Arbeid, bedrijf en maatschappij wordt met name gebruikt door studenten in het HSAO, HEO en HGZO. De methode sluit naadloos aan op Grondbeginselen der sociologie van dezelfde auteur, i.s.m. dr. H. de Jager en drs. G.Sipkema.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.