Kennis over onderwijs

Auteur Cees de Munnik , C. De Munnik en K. Vreugdenhil
Kennis over onderwijs

Tweedehands 5,-

1 advertentie

Marleen

Geplaatst op 25 Juni 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789001605445
 • ISBN 10 9001605443
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De auteurs snijden thema´s aan die voortvloeien uit de praktijk van het werk in het basisonderwijs. Die praktijk komt direct in hoofdstuk 1 aan de orde via een fictieve beschrijving van een basisschool. Deze casus geeft aanleiding tot reflectie: wat zou een leraar in deze school moeten weten over pedagogisch-onderwijskundige thema´s van algemene aard om het beschreven werk adequaat te kunnen uitvoeren? De keuze van de thema´s vindt op drie niveaus van werken plaats: de groep, de school, de omgeving.
Vanaf hoofdstuk 2 worden dergelijke thema´s behandeld vanuit een reflectie op de casus uit hoofdstuk 1 en vanuit andere praktijksituaties. In een slothoofdstuk passeren enkele inspirerende nieuwe praktijktheorieën de revue zoals de intelligenties: meervoudige, emotionele en morele intelligentie; brainbased teaching.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Marleen

Meer advertenties16
 • Zwolle
 • Druk 1E
 • Conditie IN ZEER GOEDE STAAT
 • Geplaatst op 25 Juni 2020

5,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 87% 34,95

Nieuwprijs 39,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.