Psychologie voor de gezondheidszorg

Auteur J. Verhulst
Psychologie voor de gezondheidszorg

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001606275
  • ISBN 10 900160627X
  • Druk 6
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

PSYCHOLOGIE VOOR DE GEZONDHEIDSZORG is herzien. Meer nog dan in de voorafgaande drukken, ligt in deze druk het accent op de praktische toepasbaarheid van de psychologische kennis. Daarom zijn in het gehele boek praktijkvragen, casuïstiek en praktijkvoorbeelden opgenomen.
Nieuw in dit boek:
- De ruime aandacht voor de somatische zieke medemens: de psychologie van het ziek zijn.
- Het hoofdstuk over de sociale psychologie. Aandacht is nu besteed aan verschijnselen als interpersoonlijke attractie, agressie en multiculturaliteit.
- Het hoofdstuk over de ontwikkelingspsychologie is uitgebreid met de gevolgen van de opname van een kind in een ziekenhuis.
- De aanscherping van het hoofdstuk over de omgang met patiënten die lijden aan enkele veel voorkomende ziektebeelden als d ...epressie, schizofrenie en verslavingsziekten.
Voor het overige heeft de auteur de gehele tekst grondig doorgenomen en waar nuttig en nodig eveneens aangevuld met nieuwe gegevens, zienswijzen en voorbeelden. Het boek is daardoor weer up-to-date. Ook andere onderwerpen die van belang zijn voor de praktijk van de psychologie zijn up-to-date gemaakt, namelijk opvoedingsstijlen en groepsprocessen, zoals communicatie en leidinggeven komen allemaal uitgebreid aan de orde.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.