Marketing NIMA-A Kernstof A

Auteur J.C.A. Smal en A.A.M.M. Tak
Marketing NIMA-A Kernstof A

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001653958
  • ISBN 10 9001653952
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De NIMA-A methode is een complete methode die de student voorbereidt op het NIMA Marketing-A examen. Het pakket bestaat uit een centraal boek, Kernstof-A, dat de marketinginstrumenten behandelt, met afzonderlijk een opgavenboek en een uitwerkingenboek voor studenten. Daarnaast is er een aparte uitgave Toepassingsgebieden waarin de specifieke gebieden als dienstenmarketing, business marketing, direct marketing en retail marketing aan de orde komen. Voor degenen die geen of onvoldoende kennis hebben van steunvakken zoals statistiek, bedrijfseconomie, algemene economie en management, is er het boek Steunvakken.
Herziene vierde druk
Sinds juni 2001 omvat het NIMA-A examen naast de algemene module Marketing-A1 een keuze module Marketing-A2. De student kan hierbij kiezen tussen verschillende ... branche-specialisaties (Business-, Retail Marketing, Marketing van Financiële Diensten) of voor een module-A2 Generieke Marketing. Het merendeel van de studenten kiest voor dit generieke examen.
De vierde druk sluit naadloos aan bij dit nieuwe Generieke Marketing examen.
Moeiteloos zelfstandig aan de slag
De NIMA-A methode is gericht op extensief contactonderwijs. De student kan moeiteloos zelfstandig aan de slag, onder meer door de duidelijke, visueel aantrekkelijke aanbieding van de leerstof. Hij kan zijn vorderingen zelf controleren met het opgavenboek en met de uitwerkingen voor studenten. In het opgavenboek ligt de nadruk op rekenvraagstukken aangezien veel cursisten hiermee moeite blijken te hebben.
Extra ondersteuning
Bij de methode is een grote hoeveelheid ondersteunend oefenmateriaal verkrijgbaar zoals NIMA-HOMETRAINER, Examens NIMA-A en Topcases NIMA-A.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.