Marketing NIMA-A Kernstof-A

Auteur J.C.A. Smal en A.A.M.M. Tak Redacteur J.J. Boekema
Marketing NIMA-A Kernstof-A

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001654030
  • ISBN 10 9001654037
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Marketing Kernstof-A bevat alle marketingtheorie die op het NIMA-A-examen getoetst wordt en sluit daarmee optimaal aan bij de huidige exameneisen. De theorie wordt compact doch volledig behandeld in een logische opbouw. De in dit boek gehanteerde definities zijn gelijk aan die van het NIMA Marketing Lexicon. In deze vijfde druk in aandacht besteed aan het toegankelijker maken van de tekst, zijn de voorbeelden en illustraties geactualiseerd en worden alle hoofdstukken afgesloten met een beknopte samenvatting. Een handig houvast bij de voorbereiding op het examen. Daarbij is waar nodig de structuur van de tekst verbeterd en is bijvoorbeeld het hoofdstuk over strategisch marketingbeleid op basis van gebruikerswensen geheel herschreven. In Marketing Kernstof-A worden ook de diverse soorten berekeningen ... behandeld die men op het NIMA-A-examen moet beheersen. Verschillende soorten marktaandeelberekeningen, maar bijvoorbeeld ook bedrijfseconomische en statistische berekeningen, komen uitgebr

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.