Gespreksvoering

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001794903
  • ISBN 10 9001794904
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het boek Gespreksvoering leert studenten stapsgewijs hun zakelijke gespreksvaardigheden te verbeteren. Deze 3e editie is geactualiseerd. Het hoofdstuk over beoordelings- en functioneringsgesprekken is aangepast aan de huidige praktijk. Bij het adviesgesprek is een onderdeel toegevoegd over het omgaan met weerstand vanuit de motiverende gesprekstechniek.
Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

In het eerste deel staan de basisvaardigheden centraal: regulerende vaardigheden en die van luisteraar en zender. Deze theorie wordt compact en overzichtelijk behandeld en is voorzien van duidelijke voorbeelden. In het tweede deel wordt het functioneel gebruik van ... de basisvaardigheden uitgewerkt in een aantal veelvoorkomende gespreksvormen. Deze worden besproken aan de hand van een gespreksmodel, waarmee je inzicht krijgt in de verschillende voetangels en klemmen. Met deze systematische aanpak bereik je een hoger niveau dan met andere uitgaven het geval is.

Het boek legt de nadruk op de praktijk. Dankzij de aansprekende voorbeelden, de praktijkgerichte opdrachten en de duidelijke uitwerkingen hiervan, kun je zelfstandig aan het werk.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.