Engels in het basisonderwijs

Auteur Marianne Bodde-Alderlieste en Joke Schokkenbroek
Engels in het basisonderwijs

Tweedehands vanaf 15,-

2 advertenties

Janneke Gerritsen

Geplaatst op 3 September 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Meer tweedehands advertenties

Product informatie

  • ISBN 9789001795481
  • ISBN 10 900179548X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Engels in het basisonderwijs biedt een helder overzicht van alles wat een leraar basisonderwijs moet kennen en kunnen om het vak Engels op een goede en verantwoorde manier te kunnen geven. Het boek sluit aan bij de kennisbasis Engels voor de pabo.

In tien hoofdstukken komen de verschillende aspecten van Engels in het basisonderwijs aan de orde. Aan de hand van de beschikbare kennis over het leren van (vreemde) talen worden de didactische principes van het geven van Engels uitgelegd. Aan bod komen het vierfasenmodel, verschillende taaldidactieken en recente ontwikkelingen zoals vvto en CLIL. Middels het onderdeel "Hoe kun je dit in het basisonderwijs toepassen?" wordt een directe link van de theorie naar de praktijk gelegd. De talrijke uitgewerkte voorbeelden zijn direct toepasbaar ... in de Engelse les.

Engels in het basisonderwijs wordt ondersteund door de bijbehorende website met daarop: Het online boek (digitale hoofdstukken),toetsvragen met feedback, samenvattingen per hoofdstuk en actualiteiten


Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek zijn er 2 advertenties geplaatst.

Manon Boons

Meer advertenties24

10,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 70% 22,95

Nieuwprijs 32,95

Janneke Gerritsen

Meer advertenties12

15,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 54% 17,95

Nieuwprijs 32,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.