Serie voorgezette studie in het boekhouden Administratie en ondernemingen

Auteur H. Beckman , M.H.A.F. van Summeren , F. van Luit en P.A.A.M. Kuppen
Serie voorgezette studie in het boekhouden Administratie en ondernemingen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001797690
  • ISBN 10 9001797695
  • Druk 16
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Administratie en ondernemingen is ontwikkeld voor de hoofdfase en sluit naadloos aan op de uitgave Basisstudie in het boekhouden. Deze 16e druk is in opzet geheel gewijzigd ten opzichte van de vorige druk. De wijzigingen zijn naast didactische overwegingen, als het gevolg van ontwikkelingen in de belastingwetgeving en regelgeving rond externe verslaggeving. Deel IV van de vorige druk is opgenomen in Basisstudie in het boekhouden. In het theorieboek zijn bij elk hoofdstuk theorievragen en vraagstukken opgenomen. Hiermee zijn theorie- en opgavenboek één geheel. De uitwerkingen van de vraagstukken zijn te vinden op de bijbehorende website. Het theorieboek bestaat uit: Deel I: Handelsondernemingen Deel II: Industriële ondernemingen Deel III: Dienstverlenende en Non-profit ondernemingen ...Naast de vraagstukken in het theorieboek zijn ook vele vraagstukken als extra oefenmateriaal opgenomen op de studentenwebsite. Het opgavenboek bij de 16e druk komt te vervallen. De opgaven worden in plaats daarvan gedeeltelijk in het hoofdboek opgenomen en voor de rest op de internet site.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.