Commerciele calculaties i, inclusief uitwerkingen

Auteur J.C.A. Smal
Commerciele calculaties i, inclusief uitwerkingen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

 • ISBN 9789001800055
 • ISBN 10 900180005X
 • Druk 4

  Samenvatting

  Bij Commerciële calculaties 1 krijg je via zogenaamde Einstein Card toegang tot de tentamentraining via de website van het boek.
  In de dagelijkse praktijk van de marketeer spelen commerciële berekeningen een belangrijke rol. In veel marketinginleidingen en - handboeken zijn dergelijke berekeningen bijzaak. In dit boek zijn ze hoofdzaak. Commerciële calculaties 1 is geschreven voor de propadeuse van het HBO en ter voorbereiding op diverse Nima-examens. Het leent zich uitstekend om op te zoeken hoe een bepaald soort calculatie 'ook al weer in elkaar zat'. Te denken valt bijvoorbeeld aan break-even berekeningen, marktschattingen, distributiegetallen, vraagelasticiteiten en berekeningen rond direct marketingacties. In deze vierde druk bleef het succesvolle concept gehandhaafd. He ...t aantal oefenopgaven is uitgebreid met nieuwe typen sommen en varianten en er is een paragraaf toegevoegd over de berekeningen van het relatief marktaandeel (BCG-matix).

  Met het nieuwe boek Commerciële calculaties 1 (voorzien van Einstein Card) kun je nu heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige digitale toetsen met feedback op de bijbehorende website.

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.