Projectmanagement

Auteur R. Grit en Roel Grit
Projectmanagement

Tweedehands 5,99

1 advertentie

Remco Scholten

Geplaatst op 4 Mei 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001802622
  • ISBN 10 9001802621
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Projectmanagement (2008) gaat over projectmatig werken. Bij een project werkt een aantal mensen met een beperkte hoeveelheid geld tijdelijk samen om een bepaald doel te bereiken.
Zowel in organisaties als op hogescholen worden steeds vaker werkzaamheden projectmatig aangepakt.
Doel van het boek Projectmanagement is personen met weinig of geen projectervaring theorie en een set praktische instrumenten aan te reiken om te leren werken in projectverband.
Voordat een project begint, is veel tijd nodig om eenzelfde manier van werken af te spreken. Indien men zich deze tijd niet gunt, kunnen projectmedewerkers behoorlijk langs elkaar heen werken met een voorspelbaar slecht projectresultaat. Het boek Projectmanagement en de Projectmanagent (PM) Toolbox zijn uitstekende hulpmiddelen bij ... het opstarten en het bewaken van een project.
De bestseller Projectmanagement is door de heldere schrijfstijl en duidelijke structuur hét boek over dit onderwerp. De verkopen van dit boek zijn inmiddels de 200.000 gepasseerd.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Remco Scholten

Meer advertenties24

5,99

Inclusief verzendkosten

Bespaar 79% 21,96

Nieuwprijs 27,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.