Praktisch Consumentenrecht

Auteur H.M. Liedekerken
Praktisch Consumentenrecht

Tweedehands 17,50

1 advertentie

Romy

Geplaatst op 18 Januari 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001805043
  • ISBN 10 9001805043
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Praktisch Consumentenrecht gaat uitsluitend over de relatie business to consumer (b2c). Hoe kunnen consumenten hun rechten uitoefenen? De consument wordt gevolgd in veelvoorkomende en herkenbare situaties.

Praktisch Consumentenrecht behandelt de b2c-overeenkomst op een heldere manier. Elk deelonderwerp wordt ingeleid door een openingscasus, waarna uitleg volgt van de betrokken wetsartikelen. De uitleg wordt met voorbeelden geïllustreerd en door tussenvragen gefaseerd. Het gebruik van wetteksten is noodzakelijk en wordt gestimuleerd. Regelmatig worden wetsartikelen van a tot z geanalyseerd om diepgang te bereiken. Voorondersteld wordt dat de beginselen van het verbintenissenrecht bekend zijn, maar de aangeboden stof biedt ook de gelegenheid om de basis op te frissen. Het Europese aspect komt eveneens aan bod.

Op de bijbehorende website staan de antwoorden op de vragen in het boek.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Romy

Meer advertenties3

17,50

Inclusief verzendkosten

Bespaar 60% 26,45

Nieuwprijs 43,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.