Voortgezette studie in het boekhouden 2: opgaven

Auteur M.H.A.F. van Summeren
Voortgezette studie in het boekhouden 2: opgaven

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

 • ISBN 9789001818296
 • ISBN 10 9001818293
 • Druk 12

  Samenvatting

  Voortgezette studie in het boekhouden is bestemd voor hbo- en wo-studenten die in hun opleiding te maken hebben met het vak bedrijfsadministratie. Het vormt een vervolg op Basisstudie in het boekhouden. Voortgezette studie in het boekhouden bestaat uit twee delen. In deel 1 staat de informatiebehoefte van de leiding van de onderneming centraal; deel 2 handelt met name over de externe jaarrekening en de opstelling van de fiscale jaarstukken. Voortgezette studie in het boekhouden 2 bestaat uit een theorieboek en een opgavenboek. In het theorieboek is de theorie helder beschreven en met talrijke voorbeelden verduidelijkt. Het opgavenboek bevat voor elk van de in het theorieboek opgenomen hoofdstukken een ruime hoeveelheid vraagstukken. Van het merendeel van de vraagstukken worden de uitwerkingen met het opgavenboek op cd-rom meegeleverd.

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.