Bedrijfskunde De basis

Auteur Gert Alblas , P. Thuis en K. Kokke
Bedrijfskunde De basis

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001919023
  • ISBN 10 9001919022
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Bedrijfskunde De basis is een inleiding in de bedrijfskunde. Alle zaken die voor de inrichting en de besturing van bedrijven van belang zijn, komen in samenhang en afzonderlijk aan de orde. In deel 1 wordt aandacht besteed aan het bedrijf als geheel. Daarin wordt op vier manieren naar het bedrijf gekeken: als open systeem dat in wisselwerking staat met de omgeving; als technisch systeem dat goederen en/of diensten produceert; als financieel-economisch systeem dat geld kost en geld oplevert en als sociaal-politiek systeem waarin mensen samenwerken. Steeds wordt nagegaan welke consequenties uit deze gezichtspunten voortvloeien en voor de doeleinden, de inrichting en de besturing van het bedrijf. In deel 2 worden de functionele deelgebieden en de ontwerp- en besturingsvraagstukken, die zich daarin ... voordoen, beschreven. De functionele deelgebieden die aan de orde komen, zijn het strategisch management, marketingmanagement, logistiek management, kwaliteitsmanagement, financieel management e

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.