Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs

Auteur N. Zondag
Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001984939
  • ISBN 10 9001984932
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Bouwmeten voor het hoger technisch onderwijs geeft een compleet overzicht van alle theorie en de praktijk van bouwmeten met de gangbare maatvoeringsinstrumenten en -methoden. Het boek legt het hele meetproces uit, inclusief alle technische termen. De passingsleer wordt uitgebreid besproken, met begrippen als toleranties, maatkwaliteit- en nauwkeurigheid, uitvoeringsmethoden en controle. Het boek legt duidelijk uit welke meetinstrumenten er zijn en hoe ze gebruikt worden, zoals waterpasinstrument, laser en theodoliet. En het gebruik van de moderne digitale instrumenten in het meetproces wordt besproken, zoals het werken met het Global Positioning System (GPS), Total Station, het One Man Station en het digitale waterpasinstrument. Bij de maatvoering gaat het boek ook in op de wettelijke richtlijnen. ... Het gaat hierbij om de normen die het Nederlands normalisatie-instituut (NEN) voorschrijft en over de Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR) die in de bouw gehanteerd worden. De digitale meetinstrumenten worden in deze tweede herziene druk uitvoeriger besproken dan in de vorige druk. Dit geldt ook voor de softwarepakketten die in de praktijk gebruikt worden voor het aanleveren en verwerken van de uitzetgegevens en de maatvoering. Een extra uitbreiding is het hoofdstuk over hoe men een technische grondslag maakt, een soort technisch plan van aanpak, voor bouwprojecten en uitbreidingsplannen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.