Het Complete HANDboek Excel 2007

Auteur J. Walkenbach
Het Complete HANDboek Excel 2007

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789012116862
  • ISBN 10 9012116864
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

DE ECHTE WILEY BIBLEWiley Bibles zijn wereldwijd de best verkochte computerboeken voor professionals en een begrip door hun kwaliteit en praktische opzet. Ze zijn daardoor onmisbaar voor iedereen die een softwarepakket echt wil doorgronden.De bestseller is a er weer, nu voledig aangepast aan Excel 2007!Of u nu al een ervaren Excel-gebruiker bent of het programma net leert kennen, leer van de ervaren leermeester en Microsoft MVP, \'Mr. Spread-sheet\', John Walkenbach hoe u het meeste haalt uit deze nieuwe versie van Excel. Alle zeven delen van het boek gaan diep in op alle speerpunten. Wat uw ervaringsniveau ook is, u vindt wat u nodig hebt in de honderden voorbeelden, technieken en tips in dit uitgebreide naslagwerk.- Werk sneller met het nieuwe \'menuloze\' lint van ... Excel- Leer werken met formules, functies, tabellen, werkbladen en werkmappen- Verken de nieuwe opties voor voorwaardelijke opmaak- Ontwikkel aangepaste functies, programmeer met VBA en maak gebruikersformulieren- Analyseer gegevens met behulp van externe databasebestanden en draaitabellen- Vergroot de herkenbaarheid van uw werkmappen met de nieuwe SmartArt-opdrachten- Pas de werkbalk Snelle toegang aan en bespaar veel tijd- Geschikt voor beginners en gevorderdenOntmoet John WalkenbachJohn Walkenbach, oftewel \'Mr Spreadsheet\', is directeur van J-Walk and Associates, Inc., en Microsoft Excel MVP. Hij is een toonaangevende autoriteit op het gebied van spreadsheetsoftware en ontwerper van het gelauwerde Power Utility Pak. Hij schreef meer dan vijftig boeken, waaronder Excel 2003 Formulas en Excel 2003 Power Programming with VBA. John schrijft ook artikelen en recensies voor tijdschriften als PC World, InfoWorld en Windows. Verder beheert hij de populaire Spreadsheet Page op www.j-walk.com/ss.De nieuwe weergave voor pagina-indeling geeft uw werkblad precies weer zoals het wordt afgedruktMaak eenvoudig samen-vattingsrapporten van uw gegevens met het verbeterde instrument voor draai-tabellenSysteemvereisten:Zie de bijlage over de cd-rom voor details en volledige systeem-vereisten.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.