DYA

Tweedehands 29,95

1 advertentie

Duco Mansvelder

Geplaatst op 31 Augustus 2020
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789012118552
  • ISBN 10 9012118557
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit boek gaat over het werken met enterprise-architectuur in organisaties. Het laat vanuit de praktijkervaringen van de auteurs zien welke valkuilen daarbij kunnen optreden en hoe deze te vermijden. Het boek bevat aanpakken, methoden en tips waarmee de volgende vragen beantwoord kunnen worden:Hoe maak ik de toegevoegde waarde van enterprisearchitectuur voor mijn organisatie helder?Hoe stel ik vast aan welke architecturen mijn organisatie behoefte heeft?Hoe bepaal ik welke verbeterstappen nodig zijn om de architectuurfunctie in mijn organisatie te professionaliseren?Hoe vul ik de rol van enterprise-architect in?Het uitgangspunt van dit boek is dat architectuur een organisatie de slagkracht geeft om snel en effectief te kunnen reageren op veranderingen. Maar elke organisatie is anders. Met ... dit boek kan elke organisatie die aanpak kiezen die gegeven haar situatie de grootste kans op succes biedt.Dit boek is bedoeld voor diegenen die betrokken zijn bij het werken onder architectuur binnen hun organisatie. Met name CIO's, informatiemanagers, ICT-managers, enterprise-architecten, businessarchitecten, informatiearchitecten, ICT-architecten, maar ook businessmanagers en projectmanagers, hebben baat bij dit boek.De auteurs zijn beiden al vele jaren werkzaam op het gebied van enterprise-architectuur. Als principal consultants van Sogeti Nederland B.V. coachen zij organisaties bij het professionaliseren van de architectuurfunctie. De ervaringen die zij daarbij hebben opgedaan, vormen de basis voor dit boek. Het resultaat is een boek dat organisaties helpt om het architectuurdenken en -doen op een effectieve manier vorm te geven. Dit boek is hun tweede boek. Beiden hebben hun sporen al verdiend als mede-auteurs van het boek DYA : snelheid en samenhang in business- en ICT-architectuur.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Duco Mansvelder

Meer advertenties1 referentie: zk3Het boek bevat enige markeringen.

29,95

Inclusief verzendkosten

Bespaar 34% 15,30

Nieuwprijs 45,25

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.