Sducommentaar Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht.

Redacteur K.J. de Graaf , T.E.P.A. Lam , E.C.H.J. van der Linden , M.G.J. Maas-Cooymans , T. Spapens en G.A. van der Veen
Sducommentaar Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht.

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789012392341
  • ISBN 10 9012392349
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht is een combinatievan een boek en een online uitgave waarin de Algemene wetbestuursrecht (Awb) artikelsgewijs wordt becommentarieerd.Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht vanjurisprudentie en literatuur.De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur,gemeente- en bedrijfsjuristen en alle andere professionalsdie in hun praktijk met het algemeen bestuursrecht inaanraking komen. Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrechtsluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelenwaarmee u het meest te maken heeft, worden het meestuitgebreid becommentarieerd.Op www.sducommentaarbestuursrecht.nl wordt hetcommentaar steeds actueel gehouden en worden de nieuwsteuitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u door naarachterliggende teksten.www.sducommentaarbestuursrecht.nl

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.