Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht.

Redacteur K.J. de Graaf , T.E.P.A. Lam en E.C.H.J. van der Linden
Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht.

Tweedehands 90,-

1 advertentie

mc

Geplaatst op 13 December 2019
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789012397773
 • ISBN 10 9012397774
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht is een boek waarin de Algemene wet bestuursrecht (Awb) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, gemeente- en bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met het algemeen bestuursrecht in aanraking komen. Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Mc

Meer advertenties1
 • Conditie NIEUW
 • Geplaatst op 13 December 2019
Nieuw in doos, ongelezen!Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht, Editie 2016Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht is een combinatie van een boek en een online uitgave waarin de Algemene wet bestuursrecht (Awb) artikelsgewijs wordt becommentarieerd.Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur.De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, gemeente- en bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met het algemeen bestuursrecht in aanraking komen. Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.ISBN 9789012397773Aantal pagina's 1786Boeksoort W-boekPublicatiedatum 09-05-2016NUR code 820Auteur(s)Mr. K.J. de Graaf Mr. T.E.P.A. Lam Mr.dr. E.C.H.J. van der Linden Mr. M.G.J. Maas-Cooymans Mr. T. Spapens Mr. G.A. van der VeenWinkelprijs is € 145,22 per stuk. Weg=weg voor een bod vanaf slechts € 90.-Verzending pakketpost postnl € 6.95 of Kiala €4.50.

90,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 38% 55,22

Nieuwprijs 145,22

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.