Handboek Online Marketing

Auteur Patrick Petersen
Handboek Online Marketing

Tweedehands 24,-

1 advertentie

J. van Sprang

Geplaatst op 16 December 2020
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789013077346
  • ISBN 10 901307734X
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het Handboek Online Marketing (HOM) is een praktisch management- en studieboek dat bol staat van de cijfers, feiten, do's & don'ts, praktijkvoorbeelden, interviews, modellen en cases. Het handboek maakt een einde aan hetblindelings inzetten van 'zomaar wat online instrumenten'. De HOM propageerteen gestructureerde inzet van een doordachte online marketingmix -gekoppeldaan de organisatiedoelen- en is een must voor elke internetprofessional dieinternet planmatig en doelgericht in wil gaan zetten. Leer de traditioneleP's omzetten naar moderne C's. Leer online koppelen aan offline en maak kennismet de voor- en nadelen van online marketinggereedschappen zoals Social Media,Zoekmachinemarketing, E-mailmarketing, Microsites, Usability voor het Web,Virale marketing, ... Online Video Advertising en Mobiele marketing.De tientallen video's een aanvullingen op de ondersteunende sitewww.handboekonlinemarketing.nl onderstrepen de toon van het boek:scoren met een juiste online marketingmix.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

24,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 36% 13,50

Nieuwprijs 37,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.