Tekst & Commentaar Ruimtelijk Bestuursrecht

Redacteur A.G.A. Nijmeijer , J.W. van Zundert , A.Ch. Fortgens en P.M.J. de Haan
Tekst & Commentaar Ruimtelijk Bestuursrecht

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789013102055
  • ISBN 10 9013102050
  • Druk 7
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het ruimtelijk bestuursrecht maakt deel uit van het omgevingsrecht, waarin onder andere het milieurecht en het natuurbeschermingsrecht zijn begrepen. Een integrale Omgevingswet is in voorbereiding, maar was bij afsluiting van de kopij nog niet in ontwerp beschikbaar. Wet en Besluit ruimtelijke ordening en het Besluit ruimtelijke ordening zijn becommentarieerd opgenomen. Bij de Wro, de Tracéwet en de Crisis- en herstelwet is melding gemaakt van aanhangige wetgeving die wijzigingen van deze wetten met zich meebrengt, te weten de Wet aanpassing bestuursprocesrecht, de Wet nadeelcompensatie en schadevergoeding bij onrechtmatige besluiten en de wijziging van de Crisis- en herstelwet in verband met het permanent maken van deze wet. Van de inwerkingtreding daarvan volgt melding in de ... online weergave van Tekst & Commentaar Ruimtelijk bestuursrecht. De Woningwet, de Monumentenwet 1988, de onteigeningswet en de Wet voorkeursrecht gemeenten, zijn eveneens geactualiseerd en van commentaar voorzien. De tekst van de Waterwet is met een beknopt inleidend commentaar en met een commentaar op de ruimtelijk relevante onderdelen eveneens opgenomen. In het commentaar op de Woningwet is melding gemaakt van de ten tijde van de afsluiting van de kopij in de Eerste Kamer aanhangige Herzieningswet toegelaten instellingen volkshuisvesting die naar verwachting in 2013 in werking treedt. De inhoud van de Woningwet wordt daardoor ingrijpend gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.