Teksten Internationaal belastingrecht 2016/2017

Auteur C. van Raad
Teksten Internationaal belastingrecht 2016/2017

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789013134698
  • ISBN 10 9013134696
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Deze bundel bevat in de eerste plaats de teksten van de belangrijkste Nederlandse belastingverdragen. Van meer dan 30 verdragen is de complete tekst opgenomen en van nog eens ruim 15 verdragen een uittreksel. Daarnaast is van een aantal verdragen (waaronder het verdrag van 1992 met de Verenigde Staten) tevens de buitenlandse tekst opgenomen. Ook de OESO-modelverdragen van 1963, 1977 en 1992 (het laatste aangevuld met de wijzigingen van 1994, 1995, 1997, 2000, 2003, 2005, 2008, 2010, 2012 en 2014), het NSV, de Notitie Nederlands Fiscaal Verdragsbeleid 2011, het Amerikaanse modelverdrag van 2016 en het VN-modelverdrag van 2011 hebben een plaats in deze bundel gekregen, alsmede het multilaterale bijstandsverdrag dat tot stand kwam onder auspiciën van de OESO en de Raad van Europa ... (met Protocol van 2010). Tevens zijn de laatste twee OECD BEPS rapporten opgenomen (4 juli 2016: Actions 7 en 8-10). De bundel bevat verder enige praktische overzichten, waaronder tabellen waarin van bijna 300 belastingverdragen de bronheffingstarieven zijn vermeld en een overzicht waarin van de verdragen die in de bundel zijn opgenomen, de met de bepalingen van het OESO-modelverdrag corresponderende artikelnummers zijn aangegeven. Het geheel wordt gecompleteerd met overzichten van een reeks buitenlandse belastingstelsels alsmede van de belangrijkste arresten van de Hoge Raad op het terrein van het IBR. Aangevuld met onder meer: Wijzigingsprotocol (2016) bij verdrag Nederland-Duitsland Memorandum van Overeenstemming Nederland-Duitsland inzake spontane uitwisseling grensoverschrijdende rulings (december 2015) Wijzigingsprotocol (2015) bij verdrag Nederland-Indonesië Nieuwe Ned. uitvoeringsvoorschriften belastingverdragen (algemeen en mbt Verenigde Staten) Aanpassing (2015) besluiten inzake fiscale transparantie CVs en FGRs Besluit van 3 november 2015 aanpassingstermijn ATR#s Belastingregeling Nederland Curaçao - definitieve tekst BEPS Discussion Drafts 4 juli 2016: - Attribution of Profits to Agency PEs (Action 7) - Revised Guidance on Profit Splits (Actions 8-10) 2016 US Model Income Tax Convention

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.