Basisboek methoden en technieken

Auteur D.B. Baarda en M.P.M. de Goede
Basisboek methoden en technieken

Tweedehands 30,-

1 advertentie

Maryl

Geplaatst op 6 Juni 2022
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789020730302
  • ISBN 10 9020730304
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Basisboek Methoden en Technieken geeft praktische aanwijzingen voor het opzetten en uitvoeren van onderzoek, en het rapporteren daarover. Een schematisch overzicht van de onderzoeksfasen vormt het uitgangspunt: elk hoofdstuk behandelt telkens één fase van het schema. Het laatste hoofdstuk gaat over rapportage en aanbevelingen.
In de derde herziene druk is een nog grotere samenhang tussen leerdoelen, paragraafindeling, dosering van de leerstof en het bijbehorende beslissingsschema gerealiseerd. De theorie wordt met veel voorbeelden ondersteund.
Er zijn diverse opleidingen waarin aandacht wordt geschonken aan de manier waarop onderzoek opgezet en uitgevoerd kan worden. Elementen uit onder andere de psychologie, sociologie, economie en wiskunde spelen hierbij een rol. Ook ontwikkelingen o ...p het gebied van automatisering spelen een steeds belangrijkere rol bij het uitvoeren van onderzoek. Om aan de diverse ontwikkelingen tegemoet te komen zijn er nu drie casusbeschrijvingen. De eerste betreft een klanttevredenheidsonderzoek bij een telefoonmaatschappij. In de tweede casus wordt een onderzoek opgezet in opdracht van de overheid met als doel om verkeersgedrag van automobilisten te beïnvloeden. En in het derde geval staat het ziekteverzuim in een groot bedrijf centraal.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Maryl

Meer advertenties10

30,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 30% 12,95

Nieuwprijs 42,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.