Grondslagen van de marketing Werkboek

Auteur B. Verhage en Bronislaw Verhage
Grondslagen van de marketing Werkboek

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789020730326
  • ISBN 10 9020730320
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Grondslagen van de marketing is in het hoger onderwijs sinds jaar en dag de meest gebruikte inleiding in het vakgebied van de marketing. De titel is uitgegroeid tot een merknaam op zich! Als geen ander slaagt de auteur erin de student compassie voor het vak bij te brengen. De student die met dit boek heeft gewerkt tijdens de studie weet hoe hij met creatieve ideeën en de juiste klantgerichte houding een uitdagend commercieel werkterrein instapt. Deze beroepspraktijk is het uitgangspunt; van daaruit wordt naar de theorie gewerkt. De marketing wordt zowel op concern-, bedrijfs- als productniveau beschreven. Hierbij staan twee invalshoeken centraal. De `managementoptiek´ beschrijft hoe vrijwel alle onderdelen van het vak worden benaderd vanuit het gezichtsveld van de manager als beslisser. De ` ...strategische invalshoek´ toont hoe succesvolle strategieën worden ontwikkeld en hoe deze via marketingplannen worden vertaald in concrete marketingbeslissingen.
Didactische structuurelementen als leerdoelen, trefwoorden in de marge, samenvattingen, begrippenoverzichten, marketing-in-actieverhalen, discussievragen en praktijkcases maken zelfstudie eenvoudiger. Het werkboek biedt een pakket aan oefenmateriaal dat van groot belang is om het analytisch, commercieel en probleemoplossend vermogen van de student te trainen. De Docentenhandleiding bevat uitwerkingen en suggesties voor de docent.
Over de auteur
Prof. dr. Bronis Verhage is hoogleraar aan de Georgia State University in Atlanta, USA. Als toonaangevend auteur op het gebied van de marketing heeft hij vele publicaties op zijn naam staan.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.