Werken met logistiek

Auteur H.M. Visser en A.R. van Goor Illustrator G.W. Esmeijer
Werken met logistiek

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789020732238
  • ISBN 10 9020732234
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Hé Einstein! Tentamen halen? Jij wilt natuurlijk een goed resultaat halen op je tentamen en wij willen je hier graag bij helpen! Daarom introduceren wij de digitale toetsen bij verschillende studieboeken. Bij deze boeken wordt een voucher ingesealed met op de achterkant jouw persoonlijke toegangscode. Deze code geeft alleen jou 8x toegang tot de digitale toetsen. Wat kan je met de digitale toetsen? Heel veel! Je kan namelijk alle theorie die in het boek staat (en wat dus op het tentamen gevraagd kan worden…) via de toetsen oefenen. Op deze manier weet je precies of je de theorie goed beheerst en daardoor meer kans maakt op een goed resultaat op je tentamen. Wat kan je verwachten? Circa 500 Multiple choice C-vragen. Per hoofdstuk minimaal 15 vragen. Als je de vragen bij een hoofdstuk vaker oe ...fent, krijg je steeds andere vragen in een andere volgorde! De toetsen bestaan uit verschillende gesloten vragen (multiple choice, stelling vragen etc.) Je ontvangt feedback per vraag die je gemaakt hebt. Je ontvangt een eindscore voor de toets. Zo kun je zelf inschatten of je al genoeg hebt gedaan om je tentamen te halen! Hoe werkt het? - Koop het boek inclusief de voucher met het Einstein logo. - Ga naar de website die achterop de voucher staat - Maak een account aan - Log in en voer de activeringscode in - Toets je kennis! Beschrijving: Werken met logistiek is een all-round inleiding in de logistiek. Het vakgebied logistiek is een sterk groeiend specialisme. In de moderne interneteconomie met korte levertijden en just-in-time productie is tijdige afhandeling van orders van cruciaal belang.

Educatief standaardwerk

Werken met logistiek is uitgegroeid tot het educatieve standaardwerk over de logistieke praktijk in productie- en handelsbedrijven. In dit boek komen niet alleen de logistiek van inkoop, productie en distributie aan bod, maar ook de raakvlakken met marketing, kwaliteit en productontwerp. Tevens komen zaken aan de orde als E-business, CRM, procesontwerp, E-procurment, ERP, E-logistics, APS en WMS. De stof wordt stapsgewijs gepresenteerd aan de hand van een centraal didatisch model.

Over de auteurs

Ir. H.M. Visser is in deeltijd verbonden aan de Hogeschool Rotterdam als docent bij de opleiding Technische Bedrijfskunde en tevens werkzaam als zelfstandig adviseur.

Prof. dr. A.R. van Goor is hoogleraar Logistiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam en als hoogleraar verbonden aan de Universiteit Nyenrode. Daarnaast is hij actief als managementconsultant.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.