Werken met distributielogistiek

Auteur A.R. van Goor
Werken met distributielogistiek

Tweedehands 30,-

1 advertentie

Lydia Herber

Geplaatst op 30 Juni 2020
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789020733112
 • ISBN 10 9020733117
 • Druk 2

  Samenvatting

  Werken met distributielogistiek behandelt alle aspecten van de logistiek die niet direct tot de productielogistiek behoren. Strategische en operationele onderwerpen komen aan de orde met betrekking tot de gereed productdistributie door producenten, logistiek dienstverleners, groothandelaren en retailers. In vergelijking met de eerste druk van het boek heeft een sterke herstructurering, vernieuwing en uitbreiding van de stof plaatsgevonden. De grote vernieuwing heeft betrekking op de onderwerpen transportmodaliteiten, warehouse management systems, VMI en CPFR, nationale distributie en vraaggestuurd supply chain management. Dit is niet te koste gegaan van de traditionele onderwerpen als contract logistics, productkarakteristieken, voorraadbeheer met behulp van DRP, economic, trade-off's, Europese distributie en pijplijnbeheersing.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Lydia Herber

  Meer advertenties12
  • Heemskerk
  • Druk 2
  • Conditie ALS NIEUW
  • Geplaatst op 30 Juni 2020

  30,-

  Inclusief verzendkosten

  Bespaar 47% 26,95

  Nieuwprijs 56,95

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.