Ontwikkeling & leren

Auteur F. Verheij en E.C. van Doorn
Ontwikkeling & leren

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789023238492
  • ISBN 10 9023238494
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Milde problematiek in het gezin kan, zeker als deze problematiek niet al te lang blijft bestaan, voor een kind of jeugdige gecompenseerd worden door goed functioneren op school en/of in de vrije tijd. Ook milde, liefst tijdelijke problemen op school zijn voor een kind of jeugdige overkomelijk als er goed functioneren in het gezin en/of in de vrije tijd tegenover staat. Is de problematiek van het kind of de jeugdige echter ernstiger of meer persistent, dan zal waarschijnlijk het ene milieu niet langer compenserend kunnen werken voor het andere.De auteurs hebben zich bij het schrijven van Ontwikkeling & leren geconcentreerd op die populatie kinderen en jeugdigen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, de jeugdzorg en het (speciaal) onderwijs bij wie deze problemen samengaan. Beargumenteerd wordt ... hoe belangrijk het is om een verbeterde praktijk te realiseren. Ook wordt er een uitweg geboden in de vaak gefragmenteerde uitvoeringspraktijk door middel van het gepresenteerde werkmodel, het algemeen kader voor de behandeling en, daarbinnen, de specificatie van het schoolhandelingsplan. De auteurs benadrukken het belang van een ge ntegreerde, interprofessionele behandelingsplanning.Het boek richt zich op psychiaters, psychologen en orthopedagogen, zowel verbonden aan jeugdzorg, jeugd-GGZ en onderwijsinstellingen als werkzaam in particuliere praktijken die in hun werk geconfronteerd worden met kinderen en jeugdigen bij wie ernstige emotionele problemen en/of gedragsproblemen ook op school gevolgen hebben. Ook biedt het onderwijsdeskundigen die direct werken met deze kinderen en jeugdigen Ð remedial teachers, individueel begeleiders en leerlingbegeleiders Ð en werkenden op REC-scholen en scholen voor SBO een duidelijke achtergrond en kader.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.