De integere manager

Auteur M. Kaptein
De integere manager

Tweedehands 15,-

1 advertentie

Danny

Geplaatst op 2 November 2020
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789023238577
 • ISBN 10 9023238575
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

"Waarom dit boekje voor u is geschreven¿ ¿Als nu een medewerker over de schreef zou gaan, valt onze organisatie dan iets te verwijten?¿ ¿Als ik morgen zou worden beschuldigd van onregelmatigheden, heb ik dan alle schijn tegen?¿ ¿Als ik volgende week zou moeten stoppen met werken, kijk ik dan met een ontevreden gevoel terug op mijn loopbaan?¿ ¿Doen wij nu dingen die ons volgend jaar met de kennis van dan zeer kwalijk worden genomen?¿ Vindt u deze vragen: Onzinnig? Ontdek in dit boekje het belang van integriteit voor iedere leidinggevende. Moeilijk? Dan geeft dit boekje handvatten om uw integriteit te toetsen, te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. Overbodig (u antwoordt viermaal volmondig nee)? Dan is dit boekje de proef op de som. Aan de hand van herkenbare voorbeelden bespreekt dit boek ...je zes principes die voor iedere leidinggevende gelden. De gepresenteerde integriteitsdiamant is gestoeld op onderzoeken binnen talrijke organisaties en op velerlei gesprekken met leidinggevenden over hun binnenkamer. Muel Kaptein is werkzaam bij KPMG Ethics & Integrity, bij het wetenschappelijk centrum Ethicon en bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, Faculteit Bedrijfskunde, vakgroep Business-Society Management. "

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Danny

Meer advertenties11
 • Druk 4
 • Conditie ZO GOED ALS NIEUW
 • Geplaatst op 2 November 2020
Het boek is nooit gebruikt

15,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 46% 12,95

Nieuwprijs 27,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.