Berenschot Fundatie Verantwoord verleiden in beleidsprocessen

Auteur C.G. Gehrels
Berenschot Fundatie Verantwoord verleiden in beleidsprocessen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789023240686
  • ISBN 10 9023240685
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

"Wat doen we met de communicatie? Zo luidt een vraag die iedere beleidsmaker kent. Was communicatie vroeger meestal de sluitpost van het beleidsvormingsproces, tegenwoordig wordt het belang van goede communicatie onderkend en raakt communicatie meer en meer met het beleids­proces verweven. In Verantwoord verleiden in beleidsprocessen staan de nieuwe verbindingen tussen communicatie en beleid centraal. Het boek opent met een analyse van deze verbindingen, de recente veranderingen in beleidsvormingsprocessen en de rol hierbij van zowel de overheid als de andere betrokkenen. Vervolgens wordt een drietal cases besproken. Dit gebeurt aan de hand van het Communicatiespectrum, een door de auteurs ontwikkeld denk- en handelingskader waarmee beleid en communicatie goed op elkaar kunnen worden afgestemd. ...Ten slotte trekken de auteurs een aantal conclusies ten aanzien van vraagstukken rond beleid en communicatie: Verantwoord verleiden is Dankzij de heldere opbouw en de praktijkvoorbeelden geeft Verantwoord verleiden in beleidsprocessen een veelzijdig beeld van de verhouding tussen beleid en communicatie. Voor beleidsmakers kan het daarom een interessante verdieping bij hun werkzaamheden betekenen. Bovendien reikt het hun, in de vorm van het Communicatiespectrum, een dagelijks te gebruiken handelingskader aan voor het integreren van communicatie en beleid."

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.