Werkplaats onderwijs

Auteur Moniek Vermeulen
Werkplaats onderwijs

Tweedehands 7,-

1 advertentie

Menny Vellener

Geplaatst op 10 Oktober 2020
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789023241454
  • ISBN 10 9023241452
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

"Werken in het onderwijs is ¿ per definitie ¿ werken aan de toekomst. Leerkrachten en andere betrokkenen bereiden er immers jonge mensen voor op de samenleving van ¿straks¿. Om dat goed te kunnen doen, moeten zij weten hoe die toekomst eruitziet. Hoe zal er worden gewerkt, geleerd en gerecreëerd wanneer leerlingen en studenten het onderwijs in 2010 of 2015 verlaten? Die vraag is te belangrijk om over te laten aan anderen. Onderwijsorganisaties worden steeds zelfstandiger. Het management zal de organisatie daarom meer vanuit een eigen toekomstvisie moeten leiden. Dit boek biedt hen hierbij een handreiking. Centraal staat de vraag waarom het nadenken over de toekomst voor onderwijsmanagers zo belangrijk is. Kunnen we überhaupt iets zinnigs zeggen over die toekomst en hoe nemen we beslissingen als w ...e niet goed weten wat er op ons afkomt? ¿Werkplaats onderwijs¿ is ook een praktisch boek: het geeft een aantal voorbeelden van ¿doe-het-zelf¿-toekomstverkenningen. Het laat zien hoe je zo¿n verkenning aanpakt, waar je de benodigde informatie vindt en hoe andere onderwijsmanagers dit hebben gedaan. Over de auteur Marc Vermeulen (1958) is onderwijssocioloog. Hij begon in het onderwijs als docent maatschappijleer. Als onderzoeker en adviseur heeft hij jarenlang gewerkt aan toekomstverkenningen voor onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland. Bij de Tias Business School (Universiteit van Tilburg) is hij academic director van de programma¿s voor strategisch onderwijsmanagement. Hij is hoogleraar-directeur van het Ruud de Moor Centrum voor professionalisering van onderwijsgevenden aan de Open Universiteit Nederland."

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Menny Vellener

Meer advertenties1 Auteur is niet Moniek maar Marc Vermeulen

7,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 53% 7,95

Nieuwprijs 14,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.