Brondenken

Auteur D. Lathouwers en F. Waals
Brondenken

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789023244516
  • ISBN 10 9023244516
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

"Elke tijd vraagt om verandering, deze wellicht meer dan ooit. De toenemende globalisering, zowel territoriaal als digitaal, compliceert de positionering en operationalisering van elke organisatie permanent. De huidige kredietcrisis legt dit pijnlijk bloot. Geen onderneming ontkomt aan de effecten. Deze tijd vraagt om een andere zienswijze op veranderingen. Voor het sturen en besturen van organisatieveranderingen in deze toenemende complexiteit heb je inzicht nodig in de kern van de organisaties én in de relaties van de organisatie, de dimensies waarop de onderneming opereert. Het vierdimensionale bronmodel in ¿Brondenken¿, ordent mens- en wereldbeelden, geeft inzicht in de inhoud en de omgeving van de organisatie en helpt veranderingen te duiden ... en te sturen. Brondenken biedt een nieuw, praktisch model om de nieuwe en complexe werkelijkheid van vandaag de dag te ordenen. ¿Goed leesbaar overzicht en inzicht in de complexiteit van organisatieverandering: bron voor inspiratie.¿ Jeroen van der Veer, CEO Royal Dutch Shell Dorien Lathouwers is organisatiepsycholoog. Zij werkt als zelfstandig gevestigd organisatieadviseur en was jaren verbonden als parttime docent aan de post graduate school Public Controller van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Frans Waals, fysicus van origine, begon zijn loopbaan bij Shell Research, maar stapte al snel over naar afdelingen die zich bezighouden met organisatieontwikkeling. Nadat hij binnen Shell 25 jaar actief was als organisatie- en managementadviseur, vestigde hij zich zelfstandig. Frans Waals overleed in 2006. Dit boek is voor een ieder die geïnteresseerd is in veranderingen in organisaties: leiders, managers, eigenaren, medewerkers, studenten en adviseurs. Het is ook geschikt voor hen die persoonlijke ontwikkeling boeiend vinden. Met eigen website: www.brondenken.nl Podcast(s)Beluister de podcast met het interview met de auteur(s) Recensie(s)Recensie www.boekcover.nlRecensie M&ORecensie www.boekrecensie.comRecensie Shell venster"

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.